Wie ben ik?

Logisch dat je ook wat meer wil weten over de vrouw achter de camera 🙂

Ik ben Kelly, een lente-meisje uit 1989 en getrouwd met de allerliefste man op de wereld; Tim. Samen wonen wij met heel veel plezier in het prachtige ‘s-Hertogenbosch met onze 2 harige kinderen; Lola (poes) en Truus (konijn).
Genieten van het leven vind ik het allerbelangrijkste, want daar is het leven voor bedoeld toch? Liefhebben, plezier maken en lachen, alles vieren wat er te vieren valt met lekker eten en wijntjes, de vogeltjes horen fluiten, nieuwe plekken ontdekken en leuke, creatieve dingen doen. Genieten van elk moment dat het leven voorschotelt; oké.. wil natuurlijk niet áltijd lukken. Ik ben net zoals iedereen verre van perfect, maar mijn levensmotto is het zeker en ik doe er mijn best voor. Want het leven mag leuk en mooi zijn. 🙂

Fotograferen vond ik als kleine Kelly al leuk

Ik sjouwde vroeger al rond met mijn eigen Barbie-camera waarmee ik “geweldige” foto’s maakte van mijn hond, mijn teddybeer, mijn vader en of course mijn barbies. Die foto’s zijn nu toch wel een beetje speciaal, want het is het begin van wat later mijn werk werd.

De zoektocht

Ik heb twee fotografie opleidingen gedaan, Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch en Fotoacademie in Amsterdam. Op school ging ik meer een rauwe art-beauty kant op en dit vind ik ook nog steeds erg interessant. Ik heb ook een jaar stage gelopen en geassisteerd bij Marcel van der Vlugt in Amsterdam.
Het leven stuurt je soms een andere weg in. Een woonplek in Den Bosch, dat wilde ik eerst! Dus ben ik gaan werken bij een fotostudio in ‘s-Hertogenbosch, terwijl ik tegelijkertijd freelance werk deed; food, bedrijven, scholen, kinderdagverblijven, familie’s, loveshoots, bruiloften en ook nog een schoonmaakbaantje on the side. Een eigen appartement kon ik afvinken, maar door de hoeveelheid prikkels, chaos en drukte raakte ik de weg even goed kwijt en dus was het tijd om de dingen anders te gaan doen. Allemaal verschillende richtingen werkte totaal niet voor mij en hoe beter ik in mijn vel zit, hoe mooiere foto’s ik maak. Vandaar dat ik me voortaan nog maar richt op één categorie. Het brengt de rust en de structuur die ik nodig heb en een specialisatie zorgt ervoor dat je veel sneller ontwikkelt op dat gebied en dat zie je uiteindelijk allemaal terug in de foto’s die ik voor jou maak.

Ik heb nu gekozen voor iets waar ik heel blij van wordt

Zoals je al hebt gezien, het fotograferen van baby’s van 0-12 maanden. Na een babyshoot kan mijn dag nooit stuk. Ik moet altijd zo lachen tijdens het fotograferen en het nabewerken; die leuke mini-mensjes met hun geweldige koppies! Rondom baby’s hangt vaak één grote, positieve bubbel en IK HOU DAAR VAN! ♡ Het was dus voor mij een gemakkelijke keuze en er zijn genoeeeg baby’s in Nederland en België, toch? 😉 Hopelijk boek jij ook je photoshoot bij mij, dat zou ik erg leuk vinden.

Liefs,
   Kelly van Lijssel.